Is er een gemeenschap rond fitness tracker?

Ja, die is er wel. Betrachten Sieobendrein den Reistas Met Wielen Action Erfahrungsbericht.

De belangrijkste reden dat ik begon deze blog is omdat ik wil delen met u allen en iedereen die hier komt met mij de verschillende fitness trackers die we gebruiken en ik hoop te kunnen de fitness tracker markt groter te krijgen in de nabije toekomst. Ik ben een personal trainer die al een paar jaar traint en ik doe veel onderzoek naar het maken van een efficiënt trainingsschema. Het is moeilijk om fitnesstrackers te vinden die zijn geoptimaliseerd voor de manier waarop ik mijn klanten train. De meeste van de fitness trackers die ik gebruik zijn alleen goed voor een type van klanten en ze zijn allemaal te duur en meestal geen waarde bieden op alle. Ik ben niet de enige die dit probleem ziet. Ik zag dit toen ik voor het eerst begon en ik wilde deze blog zo groot mogelijk te maken om het groter en beter en handiger voor mijn klanten. Nu, als je ooit hebt gekeken naar een internet retailer of fitness tracker retailer zoals Amazon, je bent waarschijnlijk gaan om te zien dat ze een grote selectie van fitness trackers en dat ze altijd verkopen ze voor een lage prijs, soms 9,99 dollar, en soms zelfs $ 5, en zelfs 4,99 dollar. Bijvoorbeeld, ik ging naar mijn lokale fitness tracker retailer en het enige dat ze hebben dat ik echt leuk vind is de Garmin Vivosmart Connect. Dus wat ik wil doen is om je te laten zien waarom ik denk dat ze fitness trackers verkopen die echt niet geoptimaliseerd zijn voor de manier waarop ik mijn klanten train. Betrachten Siezudem den fitnesstracker Test Vergleich. Dit zie je in de volgende voorbeelden:

De Vivosmart Connect

U zult zien dat de meeste van de fitness trackers die je gaat zien zijn in feite de verkoop van dezelfde producten als ik heb en ze verkopen veel van hen tegen een lage prijs. Dus ik wil een beetje praten over wat het betekent om geoptimaliseerd te worden voor uw klanten en u zult zien dat we gaan praten over hoe je je klanten optimaliseren. Je hebt misschien gezien, sommige fitness tracker leveranciers zijn altijd vertellen u, in hun advertenties dat u altijd uw tracker aanpassen.