Over Siem Mol

Mijn motto is dat we ons leven niet in het heden kunnen leven, we moeten in de toekomst leven en een toekomst creëren die geleefd kan worden. Als je in tech en fitness zal ik u de beste fitness nieuws van het web in een eenvoudige blog.

Bekijk de blog, het is een leuke en interactieve manier om meer te leren over ons en onze producten. Als u geniet van onze blog, u overwegen om een maandelijkse beschermheer om ons te ondersteunen en meer artikelen zoals deze te krijgen.

Overweeg om onze berichten te delen met je vrienden en familie. We betalen geen advertenties, we verzamelen geen persoonlijke gegevens of enige vorm van inkomsten genereren.

Dit is de manier waarop we leven ons leven dus als je van wat je leest, u zich abonneren op onze blog en we zullen uw interesse en aandacht te houden in deze blog.

Mijn jeugd

Toen ik klaar was met school was ik verliefd op programmeren. Ik begon mijn blog op de leeftijd van 12 en het werd een groot succes. Ik ben begonnen als webontwikkelaar. Daarna begon ik een web bedrijf, moest ik die baan te verlaten om mijn blog te starten en ik ook mijn baan opgezegd om de blog te starten. Dus mijn blog werd een beetje als een bijbaan. Ik werkte ook op de school voor informatica en design, dus ik heb ook wat codering, ontwerp en schrijven. Dus op deze manier schreef ik deze blog totdat ik afgestudeerd. Ik zat 8 jaar op de informaticaschool, toen kwam ik bij het bedrijf 'Teknologie' en na mijn vertrek ging ik naar het bedrijf 'Gymnasium' en in die tijd bouwde ik mijn eigen fitnesstracker. Dat is wat ik deed, dat is wat ik al mijn hele leven doe.

Ik ben al een blogger voor een vrij lange tijd.

Op sociale media vind je me op Facebook, Twitter en YouTube. In de fitness tracking arena, ik ben de auteur van "Fitnesstrackertest" (http://fitnesstrackertest.nl). In die blog richt ik me op alle onderwerpen van fitnesstracker: het laatste nieuws, fitnesstracker reviews en artikelen, wat is er nieuw in fitness tracker technologie.

Het doel van deze blog is om de informatie op deze website zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken. Deze site is gemaakt en beheerd door mij, een personal trainer. Als je vragen hebt over deze site, aarzel dan niet om het mij te vragen. Het doel van deze site is het creëren van een betere fitness tracker. De informatie is voor algemeen belang en u gemakkelijk de juiste informatie vinden. Als u op zoek bent naar iets specifieks, vraag het me en ik zal mijn best doen om u te helpen. Als u meer wilt weten over fitness tracker of fitness training, raad ik u ten zeerste aan om mijn blog te lezen. Misschien vind je een aantal dingen op deze site nuttig.